• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
2

Skupinové fitness

Je forma cvičení, která kombinuje aerobní prvky s posilováním. Jde o kruhový intervalový trénink s přesně určeným střídáním cviků se středním a vyšším zatížením přesně určených svalových skupin celého těla. Při cvičení se využívá široké spektrum nářadí a cvičebních pomůcek. stacionární kola, kluzná podložka - Flowin, velké balóny, malé balónky, posilovací gumičky, expandre, Bosu trainer, stepper, balanční tyč, jednoroční činky, stepp-stupínky, řebřiny, medicinbal)


Cvičení je doplněno hudebním doprovodem pod stálým dohledem zkušeného instruktora. Skupinové fitness je vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy, pro začátečníky i pokročilé cvičence.

 

PODMÍNKY REZERVACE MÍST NA SKUPINOVÉ FITNESS:

 

  1. Místo bude zákazníkovi rezervováno pouze po předchozím zaplacení, příp. po odškrtnutí vstupu na permanentce.
  2. Rezervaci lze zrušit nejpozději 24 hodin před rezervovanou hodinou. V takovém případě bude rezervace jednou posunuta na termín dle výběru zákazníka. Hotové peníze se nevracejí.
  3. Při zrušení rezervace později, nebo nepřítomnost na rezervované hodině, zaplacené peníze, případně vyčerpaný vstup z permanentky propadají bez náhrady termínu.
  4. Na hodinu lze přijít i bez předchozí rezervace. Nemůžeme Vám však zaručit, že pro Vás bude volné místo. (Max. kapacita je 10 míst.)

 

Rezervace místa na hodiny skupinové fitness je možné osobně na recepci fitness clubu.

Info na tel.: 605 546 800 

 

CENÍK VSTUPŮ A PERMANENTEK PRO SKUPINOVÉ FITNESS

Jednorázový vstup: 130,- Kč
Permanentka na 5 vstupů: 610,- Kč
Permanentka na 10 vstupů: 1070,- Kč